Mauri Kunnas: Piitles

  • Kirja: Piitles, tarina erään rockbändin alkutaipaleesta
  • Kirjailija: Mauri Kunnas
  • Ilmestymis vuosi: 2012
  • Kustantaja: Otava

IMG_9624_2Olen kasvanut Mauri Kunnaksen kirjojen ääreltä ja paljon olen hänen kirjoistaan oppinut, Kalevalaa en ole koskaan lukenut, mutta Koirien Kalevalan kyllä tunnen. Olen aina pitänyt suuresti Kunnaksen piirrostyylistä ja huumorista ja tämä aikuisille suunnattu ”kraahvinen novelli” on ollut lukulistalla jo pitkään. Että minua nauratti, se on aivan mahtava!

Piitles kertoo siis Beatles yhtyeen synnystä, ennen yhtyeen suurta suosiota.Kurkataan Johnin, Paulin, Georgen ja Ringon lapsuuteen ja käydään läpi voitot ja vaikeudet joita Piitlet saivat käydä läpi.

Pääpiirteittäin tarina oli tuttu, mutta sain oppia myös paljon uutta ja nauraa sydämeni kyllyydestä. Kunnas on tehnyt suuren tausta työn ja kirja vilisee mielenkiintoista nippelitietoa Beatlesien historiasta. Tämä sarjakuva teos ei ole lapsiystävällinen, Beatlesien nuoruus kun on täynnä kaikenlaista värikästä tapahtumaa. Beatles faneille viihdyttävää luettavaa.

Piitles sai aikaan innostuksen tutustua ennemmän sarjakuvaromaaneihin, olen niiden lukemisessa kovin kokematon. Jostain on kaivettava esiin Mauri Kunnaksen Mac Moose ja Jagge Migreenin tapaus ja muitakin kiinnostavia teoksia on horisontissa… Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan!

 

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Mauri Kunnas: Piitles

  1. Paluuviite: Graig Thompson: Blankets | Ikkunan takana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s