Rakkautta ja Anarkiaa

Syksy on saapunut kiireineen eikä lukemiselle ole valitettavasti jäänyt tarpeeksi aikaa. Mutta syyskuu onkin elokuvien aikaa. Helsingissä alkaa 18. syyskuuta Rakkautta ja Anarkiaa Festivaali, josta olen aika innoissani. Kahtena viime vuotena olen ollut poissa kaupungista festarien aikaan, mutta tänä vuonna pääsen taas osallistumaan. Olen suuri elokuvien ystävä ja pidän tässä festivaalissa siitä, että se tuo Suomeen tuntemattomampia elokuvia ympäri maailmaa.

Rupesin tänään tutkimaan elokuvavalikoimaa oikein kunnolla ja sieltä löytyikin monta mielenkiintoista elokuvaa. Festareiden päätöselokuva Boyhood kiinnostaa ainakin, se on amerikkalainen elokuva, joka kuvattiin 39 päivässä, jotka ripoteltiin 12-vuoden aikajaksolle. Tarinan päähenkilö siis vanhenee kuusivuotiaasta kahdeksantoistavuotiaaksi samaan tahtiin kuin näyttelijä. Big Significant Things näyttää myös hyvältä (amerikkalainen indie-elokuva, jossa on mukana Krista Kosonen). Frankistä olen kuullut paljon hyvää, mutta en ole ihan varma onko se minun juttuni. Puolalainen elokuva Ida näyttää ja kuulostaa äärettömän kauniilta. Saa nähdä kuinka monta elokuvaa ehtinen käydä katsomassa. Liput tulevat myyntiin torstaina, joten pian pitää tehdä päätöksiä. Onko kukaan muu pääkaupunkiseutulainen osallistumassa? Ja jos olet niin mitä olet menossa katsomaan? Vinkkejä otetaan vastaan.

Minusta tämän vuoden Rakkautta ja Anarkiaa Festivaalin mainosvideo on mainio ja saa minut nauramaan. Tämä tapahtuma tekee kesän loppumisesta siedettävää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s