Kuka on ikkunan takana?

Olen 23-vuotias muotoilun opiskelija pääkaupunkiseudulta. Tämä blogi on paikka, jossa jaan rakkaan lukuharrastukseni. Pidän erityisesti englanninkielisen kirjallisuuden lukemisesta, sekä klassikkokirjallisuudesta, viime aikoina mielenkiintoni on kohdistunut englanninkielisiä moderneja klassikoita kohtaan.

qoutePidän monenlaisesta kirjallisuudesta, niin kaunokirjallisista teoksista, hyvästä salapoliisiromaanista, dystopia ja fantasia kirjallisuudesta kuin tietokirjallisuudesta.  Suomalaisten kirjailijoiden teokset ovat viimeaikoina jääneet vähemmälle, mutta se ei johdu niinkään kiinnostuksen puutteesta kuin ajan puutteesta. Liian paljon kirjoja, liian vähän aikaa! Haluan jatkossa ehdottomasti lukea enemmän myös kotimaista kirjallisuutta.

Kauniit kirjat ovat heikkouteni, opiskelujeni kautta kiinnitän kirjan kansien suunnitteluun erityistä huomiota ja rakkaaseen harrastukseeni kuuluu kauniiden painosten etsiminen. Silti kirjan sisältö on aina tärkeintä, kaunis ulkokuori on vain mukava lisä, joka tekee lukukokemuksesta miellyttävän.

Olen asettanut itselleni lukuhaasteen, jossa tulen lukemaan yhden klassikko kirjan jokaiselta 1900-luvun vuosikymmeneltä. 20th Century Challenge. Olen laatinut itselleni kaksi listaa: toisessa on kymmenen aikuisten klassikko ja toisessa kymmenen lasten klassikkoa. Nämä kirjat ja kirjailijat ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta minulle uusia tuttavuuksia. Haasteen taka-ajatuksena on kuroa kiinni TBR listan klassikkopinoa, sekä tehdä kirjallinen matka 1900-luvulle. Olen myös valinnut muutamia haastavia kirjoja, jotka vievät minut mukavuusalueeni ulkopuolelle.

Minut tapaa myös Goodreads –sivustolla täällä nimellä Tilda.

Lisäksi minua voi seurata blogilista ja blogloving-sivustoilla

Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen: tilda.ikkunantakana@gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s